Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Store materielle skader etter trafikkulykke i Ullensvang

To personbiler har kollidert på E134 i Ullensvang i ettermiddag. Åtte personer var involvert i sammenstøtet mellom to personbiler, hvorav den ene hadde med seg campingvogn.

Av tomas | 15.09.2024 14:02:37

Trafikkulykke: En trafikkulykke har skapt utfordringer for trafikken på E134 i Jøsendal, Ullensvang. Hendelsen involverte to personbiler, hvorav den ene hadde med seg campingvogn. Totalt åtte personer var involvert i ulykken.

– Alle involverte er våkne og ved bevissthet, men det har vært en svært ubehagelig opplevelse for dem, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NRK.

Politiet og ambulansepersonell rykket ut til stedet kort tid etter at ulykken inntraff. Bilberging er igangsatt, og det er store materielle skader på de involverte kjøretøyene.

Til tross for dette, er det ingen indikasjoner på alvorlige personskader.

E134 er en viktig trafikkåre som forbinder øst og vest over Haukelifjell. Ulykken har skjedd i et kryss der riksvei 13 møter E134, et område som ofte har en del trafikk.

Veien blir mye brukt av blant annet hyttefolk og de som reiser østover og vestover fra Haugesundsområdet/Haugalandet, skriver statskanalen.

Flere nyheter: