Brann tok en ny sikker seier lørdag. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Sølvjagende Brann rundspilte Kolbotn – fem ulike målscorere i 5-0-seier

Brann fortsetter å ha et lite grep på sølvmedaljen i Toppserien etter en sterk 5-0-seier over Kolbotn lørdag. Uvanlig mange bidro til målfesten.

Av NTB | 14.09.2024 17:31:15

Ulykker og naturkatastrofer: Scoringer av Amalie Eikeland og Signe Gaupset før pause ble etterfulgt av fulltreffere signert Nora Lie Eghdami, Johanna Renmark og Anna Aahjem etter sidebyttet.

Dermed ble det en svært enkel trepoenger for gjestene fra Bergen.

Seieren betyr at Brann fortsatt har tre poeng til gode på Rosenborg i kampen om andreplassen i Toppserien. Opp til serieleder Vålerenga er det hele 14 poeng.

Oslo-klubben synes dermed å styre mot en klar ligatittel.

Kolbotn er på sin side bare nummer åtte på tabellen, men avstanden ned til Åsane og Arne-Bjørnar på plassene bak er like fullt betryggende.

Åsane tok riktignok sesongens første seier ligaseier med 1-0 over Lyn lørdag. Marie Seim ble matchvinner i Bergen kvarteret før slutt.

Kriserammede LSK Kvinner hadde til slutt god kontroll på sin 3-1-seier over Stabæk lørdag. LSKs Thea Kyvåg og Stabæks Melissa Bjånesøy scoret to raske mål til 1-1 tidlig i annen omgang, før Tonje Erikstein vartet opp med en måldobbel for gjestene.

LSK Kvinner er nummer fire på tabellen, mens Stabæk er på plassen bak med åtte poeng opp til lørdagens motstander.