Menu
Dennis Hauger fra et løp i Monaco i mai. Foto: Luca Bruno / AP / NTB

Hauger kommenterte fremtiden etter sprintløp: – Formel 1-vinduet begynner å lukke seg

Dennis Hauger ble nummer 14 i sprintløpet i Baku lørdag. Etterpå åpnet han for å fortsette i Formel 2 neste sesong, i mangel på interessante Formel 1-tilbud.

Av NTB | 14.09.2024 13:41:21

Sport: Etter nok et skuffende løp og 14.-plass på sprinten i Formel 2, fikk Hauger spørsmål fra Viaplay om fremtiden.

– Det er veldig åpent enda og vi har ikke tatt noen konklusjoner. Planen har vært å ha dette som siste sesong (i Formel 2). Formel 1-vinduet begynner å lukke seg mer og mer, sa Hauger.

21-åringen har kjørt Formel 2 de tre siste sesongene, men sesongen har ikke gått like bra som ventet. Likevel har Hauger fått tilbud fra flere gode lag på motorsportens nest øverste nivå foran neste sesong.

Nordmannen avskriver ikke å fortsette i Formel 2.

– Vi ser på muligheter som er lurest for min vei videre. Ser vi at det ikke er noe som er ekstremt aktuelt, så kan det hende at man går inn i ett år til. Det er alltid kult å få tilbud fra topplag i serien, sa Hauger.

Nordmannen endte på 13.-plass i fredagens kvalifisering i Baku og startet dermed bak tolv konkurrenter på sprinten lørdag.

Japanske Ritomo Miyata forsøkte å ta igjen Hauger med seks runder igjen, men endte i autovernet og førte til at sikkerhetsbilen måtte ut på banen.

Det forårsaket en dramatisk avslutning på sprinten, med alle bilene samlet. Det gikk utover Hauger, som ble tatt igjen av to biler, etter å ha avansert én plass tidligere i løpet.

Paraguayanske Joshua Dürksen vant sprintløpet.

Søndag holdes hovedløpet i Baku i Formel 2, der Hauger nok en gang har 13. beste startposisjon. Løpet går av stabelen kl. 09.35.

(©NTB)

Flere nyheter: