Menu
Timberlake var blank i øynene da han ble pågrepet, mistenkt for fyllekjøring i juni. Foto: Sag Harbor Police Department via AP / NTB

AP: Justin Timberlake inngår tilståelsesavtale etter fyllekjøring

En kilde til nyhetsbyrået AP forteller at musikkstjernen Justin Timberlake har inngått en tilståelsesavtale etter at han ble stanset for fyllekjøring.

Av NTB | 11.09.2024 21:19:48

Kriminalitet og rettsvesen: Det er ventet at avtalen innebærer at Timberlake kommer til å tilstå et mindre seriøst lovbrudd enn hva han står tiltalt for, som er kjøring i ruspåvirket tilstand.

Timberlakes forsvarer Edward Burke har avslått å kommentere saken, men det er ventet at popstjernen skal møte i retten på fredag for å tilstå.

Den amerikanske stjernen ble pågrepet på Long Island i New York i juni. Ifølge politiet hadde han ignorert et stoppskilt, og da BMW-en hans ble stanset, luktet han tydelig av alkohol.

Han skal ha forklart at han hadde drukket én drink før han skulle kjøre noen venner hjem for kvelden.

Under en rettshøring i august fratok en dommer Timberlake retten til å kjøre bil i New York midlertidig. Timberlakes forsvarer har argumentert for at artisten ikke hadde drukket og at saken burde droppes.

(©NTB)

Flere nyheter: