Menu
Demokratenes visepresidentkandidat og Minnesota-guvernør Tim Walz og kona Gwen prøver kotelett på spidd. Foto: Clay Masters / Minnesota Public Radio via AP / NTB

Visepresidentkandidat Walz på hjemmebane på Minnesota-fest

Demokratenes visepresidentkandidat Tim Walz koste seg med kotelett på spidd og milkshake på det tradisjonsrike delstatsmarkedet i Minnesota søndag.

Av NTB | 01.09.2024 21:04:52

Politikk: – For de av dere som ikke er fra Minnesota, bare så det er klart: Det finnes mange fantastiske delstatsmarkeder, men dette er den beste. Det kan jeg si siden jeg har prøvd koteletter i Iowa, sa Walz spøkefullt.

De fleste amerikanske delstater har årlige delstatsmarkeder – state fairs – som fortoner seg som en ukelang folkefest med endeløse kreative matkreasjoner. Ofte kommer de på spidd eller i frityrstekt variant.

Med datteren Hope og kona Gwen på slep hadde Walz utsikt til mange rader med matboder.

Walz er guvernør i Minnesota, og han benyttet også anledningen til å prate om delstatens økonomi, kultur og landbrukssektor.

Det vites ikke om Walz prøvde en av de nye delikatessene på årets delstatsfest: Ranch – amerikanernes favorittdressing – i frityrstekt versjon.

(©NTB)

Flere nyheter: