Menu
zpoliti Foto: Daniel DeNiazi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten for politiet

Kastet ølglass i ansiktet, Vold mot offentlig tjenestemann og Sovnet bak rattet - skade i rygg. Dette er blant overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 17.08.2024 07:15:43

Politilogg: Politiet har hatt en rekke oppdrag også i natt. Som vanlig er det snakk om ordensforstyrrelser, beruselse og bråk. Nattens operasjonsleder Steinar Knudsen ved Sør-Vest politidistrikt kan opplyse om følgende forhold:

Kastet ølglass i ansiktet

Klokken 01.39 måtte politiet gripe inn overfor en mann i 40-årene ved Indre kai i Haugesund. Han ble bortvist fra sentrum etter å ha kastet et ølglass i ansiktet på en jevnaldrende mann. Den fornærmede ønsket per nå ikke å anmelde forholdet. Han hadde en skade i pannen i form av en blodig kul, men ikke behov for legehjelp.

Vold mot offentlig tjenestemann

Klokken 02.11 ble en mann i 50-års alderen anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann i Hamnegata på Stord. Han spyttet en politibetjent i ansiktet. Politiet var ved et utested for å håndtere ham som et ordensproblem da han spyttet. Han pådro seg også anmeldelse for skadeverk på utestedet.

Sovnet bak rattet – skade i rygg

Klokken 06.06 ble nødetatene sendt til åstedet for et trafikkuhell i Finnåsvegen på Bømlo. Fører klager over smerter i ryggen. Han innrømmer å ha sovnet bak rattet. Mannen ble sjekket av helsepersonell på stedet og politiet opprettet sak. Førerkortet til mannen ble da beslaglagt. Bilen ble liggende 8-10 meter ned i en skråning, men det ble ikke trafikale utfordringer. Eier må skaffe bilberger selv.

Flere nyheter: