Menu
Republikanernes presidentkandidat Donald Trump går om bord i flyet sitt i West Palm Beach i Florida på vei til valgkamp i Nashville og St. Cloud i Minnesota. Foto: Alex Brandon / AP / NTB

Trump vil fortsette med valgkamp utendørs

Republikanernes presidentkandidat Donald Trump sier han vil fortsette med valgmøter utendørs, selv om Secret Service advarer etter attentatet mot ham.

Av NTB | 27.07.2024 17:42:48

Politikk: Trump sa lørdag på sin medieplattform Truth Social at Secret Service har godtatt å trappe opp sikkerheten rundt arrangementene hans.

Trump har ikke holdt noe valgmøte utendørs siden attentatet mot ham i Pennsylvania 13. juli, der en attentatmann traff øret hans med en kule og drepte en av tilhørerne.

Lørdag reiser Trump sammen med visepresidentkandidat J.D. Vance til Minnesota, der han holder et valgmøte i en ishockeyarena, etter en bitcoin-konferanse i Nashville i Tennessee.

Trump mener han har en mulighet til å vinne tradisjonelt demokratiske Minnesota i høstens valg, selv om delstaten ikke har stemt for en republikansk presidentkandidat på 52 år.

I 2016 var han 1,5 prosentpoeng unna å vinne over Hillary Clinton, men for fire år siden vant Joe Biden med 7 prosentpoeng.

(©NTB)

Flere nyheter: