Menu
Chicago Fire gir supporterne sine rabatt dersom Lionel Messi rekker å bli skadefri til oppgjøret deres i september. Foto: Rebecca Blackwell / AP Photo / NTB.

MLS-klubb tilbyr fans rabatt hvis Messi ikke spiller

Chicago Fire vil kompensere fansen hvis Lionel Messi ikke rekker å bli skadefri til de tar imot Inter Miami 1. september.

Av NTB | 20.07.2024 11:22:43

Sport: Det opplyser klubben på sine nettsider.

– Klubben erkjenner at en spiller av Lionel Messis kaliber er med på å tiltrekke seg et større publikum og flere fans. For å sikre at vi får full stadion og at vi får en uforglemmelig opplevelse, tilbyr vi alle fans en garanti, skriver de.

Den fungerer slik at supporterne med enkeltbillett til kampen får en rabatt på 250 dollar – nesten 3000 kroner – ved kjøp av to eller flere sesongkort.

Man kan også velge å få 100 dollar (1000 kroner) i rabatt på billetter til to eller flere kamper mot Inter Miami i 2025.

Alle som allerede har kjøpt billett, vil også få gratis inngang til Chicago Fires kamp mot Nashville 19. oktober.

Tidligere denne uken annonserte Inter Miami at en leddbåndsskade i Messis ankel vil holde ham ute av spill på ubestemt tid. Messi ble nylig skadet og byttet ut i finalen i Copa America, som Argentina vant 1-0 over Colombia.

Chicago Fire ga også tilskuere rabatt da Inter Miami var på besøk i fjor uten Messi, som også var skadet på den tiden.

(©NTB)

Flere nyheter: