Mathea Enger bidro med fire mål da Norges juniorlandslag innledet VM med klar seier. Her i aksjon for Storhamar. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

God start for Norge i junior-VM håndball

Norges kvinnelige håndballtalenter fikk en god start på junior-VM i Nord-Makedonia da Taiwan ble slått 35-18 onsdag.

Av NTB | 19.06.2024 19:33:13

Sport: Marie Mjøs fra Fyllingen og Nicoline Jullumstrø fra Haslum ble norske toppscorere med seks mål hver, mens Mathea Enger (Storhamar) og Selin Kamburce (Aker) scoret fire hver. Mjøs ble kåret til banens beste.

Norge ledet 17-12 ved pause, men kjørte helt over motstanderen i 2. omgang og scoret tre ganger hvor hvert baklengsmål i den omgangen, som endte 18-6.

Norge møter Japan torsdag og Danmark fredag, i det som trolig blir gruppefinalen. Danskene knuste Japan 43-25 i sin første kamp.

De to beste i hver gruppe går til hovedrunden. De to beste i hver hovedrundegruppe tar seg så videre til kvartfinale.