Ohi Omoijuanfo slo til med vinnermålet i Brøndbys 1-0-seier over Midtjylland søndag. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau / NTB

Ohi matchvinner for Brøndby – vant toppkamp tross Heggheims tidlige utvisning

Ohi Omoijuanfo ordnet 1-0 til Brøndby i storoppgjøret mot Midtjylland. Vertene tok seieren selv om de spilte 80 minutter i undertall.

Av NTB | 18.02.2024 22:17:33

Sport: Det var norske spillere som inntok hovedrollene i søndagens drama i den danske gullstriden. Omoijuanfo ble mest sentral med sin vinnerscoring like før pause.

Han dunket den inn fra kloss hold og noterte sitt sjette seriemål for sesongen.

Før det så det mørkt ut for Brøndby. Etter litt over et kvarter løp Henrik Heggheim ned sin landsmann Ola Brynhildsen på en farlig Midtjylland-kontring. Rødt kort og straffe ble dømt.

Heldigvis for hjemmelaget greide ikke Cho Gue-sung å få ballen i mål.

Midtjylland fikk mange kontringsmuligheter utover i omgangen, men Brøndbys keeper Patrick Pentz sto i veien. I andre enden av banen skulle Omoijuanfo være mer nådeløs.

Seieren betyr at Brøndby topper tabellen ett poeng foran erkerival FC København og Midtjylland. Om fire runder blir superligaen delt i to og går inn i en sluttspillfase.