Lautaro Martínez jublet vilt etter at han sendte Inter i ledelsen. Foto: Andrew Medichini / AP Photo / NTB.

18-åring scoret i Milans storseier – Inter stikker ifra i toppen

Inter sikret sin tredje strake ligaseier da de vant 2-0 borte mot Lazio i Serie A søndag kveld.

Av NTB | 17.12.2023 22:49:52

Sport: Laget fra motehovedstaden stikker dermed ifra og skaffet seg en luke på fire poeng på toppen av tabellen.

Gjestene tok ledelsen da Lautaro Martínez rundet keeper og satte ballen i det tomme Lazio-målet etter 40 minutter.

Ette hvilen satte Inter spikeren i kista da Nicolò Barella spilte gjennom Marcus Thuram, som satte inn gjestenes andre mål for kvelden.

Tidligere søndag fulgte Milan opp onsdagens mesterligaseier over Newcastle med 3-0 i lokalderbyet mot Monza på San Siro.

Etter bare to minutters spill driblet Tijjani Reijnders seg gjennom og tuppet inn 1-0.

18 år gamle Jan-Carlo Simic byttet på for en skadd Tommaso Pobega i det 24. minutt og fikk en drømmedebut da han skled inn 2-0 like før pause.

Kvarteret før slutt bredsidet Noah Okafor inn 3-0 etter vakkert forarbeid av Reijnders og Olivier Giroud.

Milan har slitt med både skader og varierende prestasjoner denne sesongen. Søndagens seier sender dem to poeng nærmere Juventus på andreplassen. Torino-klubben greide bare 1-1 mot Genoa fredag og er fem poeng foran milaneserne.

Napoli gjorde på sin side jobben mot Cagliari lørdag og er fem poeng bak Milan på femteplassen. Bologna ligger som nummer fire etter at de vant 2-0 hjemme over Roma.