Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Vold i nære relasjoner, knivstrusler, politistudent skadet i slagsmål, unggutt løp fra politiet og mye bråk på byen.

Av Egil M Solberg | 17.12.2023 07:06:42

Politilogg: Det har vært en travel natt for politiet med mange ordensforstyrrelser.

Mye bråk med festing og julebord

Søndag morgen kan politiet opplyse at de ikke har hatt kapasitet til å notere alle hendelsene fra natten. De oppsummerer med at det har vært en travel natt med mye folk ute på byen og en lang rekke ordensforstyrrelser. Det meste går på overstadig beruselse og bortvisninger etter dårlig oppførsel.

Løp fra politiet

Like før klokken 02 i natt ble politiet varslet om en beruset ung mann som oppførte seg truende på en privat adresse i Leirvik på Stord. Når patruljen ankom stedet, rømte gutten. Politiet fikk imidlertid kontakt med moren og etterhvert gutten. Han ble overlatt til foresatte.

Knivstrusler ved Bytunet

En ung mann ble ved 05-tiden pågrepet etter en episode med knivtrusler i Haugesund. Hendelsen fant sted ved Rema-butikken ved Bytunet i sentrum av Haugesund. I alt var syv personer samlet på stedet da det oppsto en krangel.

Vold i nære relasjoner

Ved halv 6-tiden søndag morgen meldte en mann i 20-årene fra om at han var slått av faren sin i Haugesund. Faren ble pågrepet av politiet og satt i varetekt. Saken er anmeldt for kroppskrenkelse. Faren skal ha vært beruset.

Politistudent skadet i slagsmål

En politistudent ble sendt til sykehus etter et basketak med en mann i 20-årene i sentrum av Haugesund ved 01.15-tiden i natt. Hendelsen fant sted på Indre kai etter en ordensforstyrrelse. Voldsmannen ble arrestert og anmeldt for vold mot politiet.

Flere nyheter: