Menu

Travel natt for Vest politidistrikt

Vest politidistrikt har natt til søndag registrert 36 hendelser i forbindelse med blant annet ordensforstyrrelser og slagsmål. De fleste hendelsene var i Bergen.

Av NTB | 17.12.2023 04:59:48

Ulykker og naturkatastrofer: Mellom klokken 23 og 4.30 loggførte politidistriktet 36 hendelser i forbindelse med ordensforstyrrelser, slagsmål, bortvisninger, støy og lignende.

– De fleste hendelsene i Bergen sentrum, men også noen hendelser i Førde, Florø, Måløy, Odda og Sogndal, skriver Vest politidistrikt på X (tidligere Twitter).

De fleste hendelsene er løst med pålegg og bortvisninger, men noen av hendelsene har ført til at det har blitt opprettet politisak.

– Ingen personer meldt skadd, men noen tilsett av helsepersonell eller oppsøkt legevakt selv, skriver politiet i meldingen.

I tillegg til typiske «helgehendelser» mottok Vest politidistrikt melding om 22 ulike steinras, snø- og sørpeskred fra lørdag kveld til natt til søndag. De fleste gikk i området rundt Sørfjorden, Hardanger, men også noen i gamle Sogn og Fjordane fylke.

(©NTB)

Flere nyheter: