Menu

Konsern returnerer til Haugesund

Bilfinger Nordics AS returnerer til Haugesund. Konsernet ønsker nå å ansette flere fagfolk.

Av tomas | 13.12.2023 09:58:38

Lokalt næringsliv: Konsernets nye kontor blir i Kombibygget i Longhammarvegen på Raglamyr. Det skriver konsernet både på Facebook og i en pressemelding.

Selskapet, som allerede er representert i Norge, Sverige og Finland, ser på denne nye etableringen som en mulighet til å styrke forbindelsene med kunder nord for Boknafjorden. Konsernet har også en avdeling på Hydros anlegg på Karmøy.

Jan Terje Hovda, som skal lede det nye Haugesund-kontoret, uttrykker entusiasme for muligheten til å oppnå en tettere kontakt med kunder i Haugalandet.

Den positive utviklingen i aktivitetsnivået i området er oppgitt som hovedgrunnen til denne nye etableringen. Selskapet planlegger å bygge nye kundeforhold og har behov for å rekruttere minimum seks nye ansatte ved oppstart.

Bilfinger Nordics AS skiller seg fra sin avdeling på Karmøy, som fokuserer på elektro- og mekaniske fag. Haugesund-kontoret vil derimot spesialisere seg i ISO-fagene, som omfatter isolasjon, stillas og overflatebehandling.

Disse fagområdene er vesentlige for landanlegg, industribedrifter og offshore-operasjoner. Denne satsingen representerer selskapets strategiske grep for å møte behovene i Haugalandet og styrke sin posisjon i regionen.

Flere nyheter: