Mohamed Elyounoussi (t.h.) scoret FC Københavns mål i 1-2-tapet for Viborg lørdag. Foo: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AP / NTB

FCK snublet etter Moi-scoring

Mohamed Elyounoussi ga FC København ledelsen før pause, men det holdt ikke til poeng i 1-2-tapet borte mot Viborg i dansk superliga.

Av NTB | 25.11.2023 21:29:49

Sport: Nederlaget var FCKs første i hjemlig serie etter fem kamper som ubeseiret. Det ga laget en lei opptakt til onsdagens mesterligamøte med Bayern München i Tyskland.

Elyounoussi scoret på et flatt innlegg i det 39. minutt. Det var hans fjerde nettkjenning i superligaen denne sesongen.

Viborg kom hardt tilbake etter hvilen. Isak Steiner Jensen fikset 1-1 tidlig, og helt mot slutten ble Alassana Jatta vertenes matchvinner.

FCK topper tabellen med 33 poeng etter 16 kamper. Etter helgens runde kan både Brøndby og Midtjylland ta seg opp i samme antall.