Menu
Vålerengas Mimmi Löfwenius bæres av banen med skade. Foto: Annika Byrde / NTB

Landslagsuttatte Löfwenius båret av banen i cupfinalen – sendt til sykehus

Vålerengas nøkkelspiller Mimmi Löfwenius måtte forlate banen i cupfinalen mot Rosenborg med en skade i kneet.

Av NTB | 25.11.2023 17:50:11

Sport: I en duell med RBK-spiller Anna Jøsendal gikk det galt for den svenskfødte spissen, og etter et langt avbrekk ble 29-åringen båret av gressteppet på overtid av første omgang.

– Jeg har ikke snakket med henne. Det ser ut som det er en alvorlig skade, men det ser ut som spillerne vil vinne denne finalen for Mimmi. Det er ikke stilt noen diagnose, sa VIF-trener Nils Lexerød til NRK før avspark i andre omgang.

Få minutter etter sidebyttet opplyste Vålerengas fysioterapeut til NRK at Löfwenius er fraktet til sykehus for ytterligere undersøkelser, og i en pressemelding fra klubben står det at hun behandles for en kneskade.

Löfwenius vred seg i smerte da hun ble byttet ut.

– Det er fryktelig å se. Jeg synes utrolig synd på henne, spesielt etter det hun har vært gjennom. Det ser ikke bra ut, sa NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp

I fjor røk Löfwenius korsbåndet, men siden overgangen fra LSK Kvinner i sommer har 29-åringen storspilt. I slutten av oktober fikk hun debuten på det norske landslaget, og Löfwenius er i troppen til de kommende kampene i nasjonsligaen.

– Jeg ser ikke hva som skjer, men jeg hører bare et forferdelig skrik. Jeg håper det er bedre enn det så ut som, sa VIF-keeper Guro Pettersen til NRK i pausen.

(©NTB)

Flere nyheter: