Menu
To ansatte på en helsestasjon i Trondheim ble angrepet med en skarp gjenstand torsdag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Kvinne siktet og en mistenkt etter vold på helsestasjon i Trondheim

To ansatte ved Saupstad helsestasjon i Trondheim ble sendt til St. Olavs hospital etter de ble angrepet med en skarp gjenstand torsdag. En kvinne i 40-årene er siktet for grov kroppsskade, en annen er mistenkt.

Av NTB | 23.11.2023 16:29:49

Medisin og helse: Voldshendelsen skjedde ved barne- og familiehelsetjenesten. Politiet har fortsatt ikke gjennomført avhør av den siktede kvinnen og den mistenkte.

– Politiet ser selvfølgelig veldig alvorlig på saken. Det var flere vitner til hendelsen, sier politiadvokat Inger-Johanne Grovassbakk i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Hun forteller videre at de ansatte ikke er livstruende skadd. De har blitt skadd av en skarp gjenstand, men politiet vil ikke fortelle hva slags gjenstand det er snakk om.

– Til nå har fokuset vært på bevissikring og vitneavhør, forteller Grovassbakk.

Det er ifølge politiet ikke grunn til å tro at andre gjerningspersoner har vært involvert.

– Helsestasjonens ledelse er på vei oppover for å håndtere situasjonen og følge opp de ansatte. Så må vi vurdere det som er skjedd, og avklare videre drift for helsestasjonen, sier Tiller.

Den pågrepne er siktet for kroppsskade. En annen person er innbrakt til politiet etter hendelsen som skjedde ved 13-tiden og har status som mistenkt. Det har ikke blitt gjennomført avhør ennå.

Kommunikasjonssjef Harry Tiller i Trondheim kommune sier til Nidaros at kommunen har satt krisestab.

Flere nyheter: