Menu
En pumpebil veltet og ble liggende på siden i Rødsbakkene i Tofte. Snøværet i deler av Sør- og Østlandet har forårsaket flere mindre ulykker og forsinkelser på veiene og politiet har bedt folk om å la bilen stå. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Snøkaos skaper trøbbel i ettermiddagsrushet på Østlandet

Snøen fortsetter å lave ned på Østlandet, og ettermiddagsrushet er i gang. Flere steder har biler kjørt ut i grøfta, og det er saktegående trafikk flere steder.

Av NTB | 30.10.2023 15:52:34

Økonomi og næringsliv: – Politiet mottar en rekke meldinger om biler som på grunn av glattføre har kjørt ut av veibanen og inn i diverse autovern. Bilister må ta ut god avstand og vurdere egen kjøreatferd for å unngå uhell, advarer Øst politidistrikt på X/Twitter.

Det er mandag ettermiddag saktegående og tidvis stillestående trafikk på E16 opp mot Sollihøgda, ifølge Oslo-politiet.

– Dette er grunnet flere trailere som har problemer grunnet snøværet. Tungberger er på vei, men det kommer ikke til å løse seg med det første, skriver de.

På E6 opp fra Skulleruddumpa har et par biler fått stans, og det er ifølge politiet saktegående slalåmkjøring opp bakken.

– Berging er på vei, men det tar naturligvis tid.

Langs Skedsmokirkevei i Lørenskog har tre busser og en lastebil kjørt ut i grøfta. Politiet sier bergingsforholdene vil være vanskelige.

(©NTB)

Flere nyheter: