Menu
Tor Inge Dahl (59) ble brutalt slått ned da noen ungdommer skulle lage en voldelig skrytevideo for sosiale medier. Nå har offeret fått påvist alvorlige hjerneskader. FOTO: Privat
VOLDSOFFER: Tor Inge Dahl (59) ble brutalt slått ned da noen ungdommer skulle lage en voldelig skrytevideo for sosiale medier. Nå har offeret fått påvist alvorlige hjerneskader. FOTO: Privat

Tor Inge har fått hjerneskader

Tor Inge Dahl, som ble utsatt for grov vold på Vea lørdag 12. august, har fått påvist hjerneskader.

Av Egil M Solberg | 05.10.2023 13:11:56

Ungdomsvold: En ungdom skulle tøffe seg ved å utføre vold mot en mann på Vea mens en annen filmet hendelsen for sosiale medier.

Offeret var Tor Inge Dahl (59) som tilfeldig kom gående forbi.

Han ble slått i bakken og mistet bevisstheten. Ambulansepersonell fikk ikke kontakt med han og Tor Inge ble lagt i koma på Haukeland sykehus i Bergen.

Etterhvert ble han overført til Haugesund sykehus.

Er våken i korte øyeblikk, men kan ikke bevege seg

Han har vært innlagt på Haugesund sykehus i tre uker nå, og i sist uke ble han flyttet til et rehabiliteringssenter i Bergen.

Familien opplyser i dag at han ikke leger er koma, men i en «minimal bevisst tilstand». Det vil si at han er sporadisk «våken» og varigheten er veldig varierende – fra 1 minutt til 1 time.

Det blir opplyst at han har et tomt blikk. Han bevege ikke på kroppen, men han har nikket og ristet litt på hodet ved enkelte spørsmål.

– Han har fått hjerneskader, men i hvor stor grad er det for tidlig å si noe om enda, opplyser familien.

Prognoser fremover er det altfor tidlig å si noe om.

Flere nyheter: