Menu
En åtte år gammel jente og hennes mor ble onsdag funnet døde i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand. Politiet etterforsker dødsfallene som et dobbeltdrap. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Dobbeltdrapet i Kristiansand: Forbereder skole på hvordan de skal ta imot barna

Kristiansand kommune har utarbeidet en plan for hvordan de skal møte barna som gikk på skolen til den åtte år gamle jenta som ble funnet drept onsdag.

Av NTB | 28.09.2023 08:22:20

Ulykker og naturkatastrofer: – Vi har egne beredskapsplaner for slike tragiske hendelser. Skolen har derfor i hele kveld utarbeidet en konkret plan for hvordan vi skal ta imot barna, sier Kristin Eide Ropstad, oppvekstdirektør i kommunen, til Avisen Kristiansand.

Onsdag ble en mor og hennes åtte år gamle datter funnet døde i en leilighet i Kristiansand. Politiet etterforsker saken som et dobbeltdrap. Torsdag skal kommunens kriseteam ha flere personer tilgjengelig på jentas skole.

– Det som har skjedd er bare så trist og tragisk og har gått inn på oss alle, sier oppvekstdirektøren til avisen. Hun innrømmer at hendelsen har gått inn på henne.

Ropstad ønsker ikke å gå i detaljer om hvordan opplegget på skolen blir, i, men lover at den informasjonen som blir gitt skal passe for barna i de ulike klassetrinn.

(©NTB)

Flere nyheter: