Menu
José Mourinho og Romelu Lukaku kjenner hverandre svært godt. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Lukaku bidro i sesongens første Roma-seier: – Han trenger å føle kjærlighet

José Mourinho kjenner Romelu Lukaku spesielt godt. Etter at kraftspissen scoret sitt første Roma-mål søndag, kom trener Mourinho med en beskjed.

Av NTB | 18.09.2023 12:12:38

Sport: Lukaku sluttet seg i sommer til Roma på lån fra Chelsea. I Italia ble han gjenforent med Mourinho, som hadde spissen i sine rekker i både Chelsea og Manchester United.

Søndag knuste Roma bunnplasserte Empoli hele 7-0 på hjemmebane, og Lukaku nettet sitt første mål for klubben i sesongens første ligaseier.

Mourinho gledet seg stort over scoringen. Han la også til at 30-åringen trenger å føle seg ønsket for å levere.

– Romelu trenger å føle kjærlighet. Da han kom hit merket han med en gang at laget trengte en spiller som ham. Han er veldig glad, sa Mourinho.

Lukaku har byttet klubber ofte de siste årene. I 2019 ble han solgt fra nevnte United til Inter, men to år senere var han tilbake i Premier League og Chelsea, der han startet sin utenlandskarriere i 2011 da han kom fra Anderlecht i hjemlandet Belgia.

Sist sesong var han på lån i Inter fra Chelsea, men Milano-klubben hadde ikke råd til å kjøpe ham, og dermed gikk ferden til Roma.

– Han er en veldig intelligent spiller og han har gjort det klart at det viktigste er at vi scorer mål og vinner kamper, ikke nødvendigvis at det er han som skal score, fortsatte Mourinho.

(©NTB)

Flere nyheter: