Menu
Alexander Blonz, her i treningskamp for GOG mot Kolstad i august, får ny trener. Den danske mesterklubben sparket Ian Marko Fog etter bare tre seriekamper i den nye sesongen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Dansk mesterlag sparket treneren etter tre serierunder

GOG, dansk mester i håndball for menn de to siste sesongene, sparket torsdag trener Ian Marko Fog etter en håndfull kamper i den nye sesongen.

Av NTB | 14.09.2023 16:24:51

Sport: Det melder klubben på sitt nettsted. Norske Alexander Blonz er blant spillerne i GOG-stallen.

Avgjørelsen ble tatt dagen etter at GOG vant sin åpningskamp i mesterligaen med 38-36 over slovenske Celje. Laget har også vunnet den danske supercupen mot Aalborg, men det er blitt bare tre poeng på de tre første serierundene i dansk eliteserie.

Den skuffende starten i serien er ikke årsak til sparkingen, ifølge klubbledelsen. Det er derimot uenighet om den sportslige kurs og «ønsket om en annerledes struktur på hverdagen i klubben».

– Det er en utvikling vi meget gjerne skulle vært foruten, men vi har overveid saken grundig og vurderte at det var nødvendig å handle nå, sier klubbdirektør Kasper Jørgensen.

Fog ble ansatt i juli som etterfølger for suksesstrener Nicolej Krickau, som forsvant til den tyske storklubben Flensburg-Handewitt. Hans assistent Mikkel Voigt overtar nå ansvaret.

Jørgensen vil selv inngå i det nye trenerteamet.

(©NTB)

Flere nyheter: