Menu
Dette bildet ble tatt fredag og viser flomvannet i den greske byen Palamas. Tallet på omkomne i flomkatastrofen i Hellas har steget til 15 etter at fire savnede ble funnet omkommet søndag. Foto: Vaggelis Kousioras / AP / NTB

Tallet på omkomne i flommen i Hellas har steget til 15

Ytterligere fire mennesker som var savnet etter flommen i Hellas, er funnet omkommet. Dermed er tallet på døde steget til 15, opplyser greske myndigheter.

Av NTB | 10.09.2023 21:04:33

Politikk: Tre av de døde ble søndag funnet i landsbyer i nærheten av byen Karditsa sørvest i Hellas. De tre er en 88 år gammel kvinne og hennes 65 år gamle sønn, og en 58 år gammel mann.

Samme dag opplyste den greske kystvakten at liket av en 42 år gammel mann som har vært savnet siden tirsdag, ble funnet flytende i sjøen i nærheten av byen Volos. Han ble sist sett i live inne i bilen sin som han mistet kontrollen over i flomvannet.

Hellas ble tidligere denne uken rammet av et voldsomt regnvær. I løpet av 24 timer falt det mellom 600 og 800 millimeter regn i sentrale deler av landet, ifølge en statsmeteorolog. Uværet førte til omfattende flom og oversvømmelser.

(©NTB)

Flere nyheter: