Menu
Jonas Henriksen aka LastebilJonas ble finnet død. Politiet mistenker drap. Skjermdump: TikTok
Skjermdump: TikTok

LANDET RUNDT: TikTok-stjernen «LastebilJonas» er død

Det var 30-åringen Jonas Henriksen som torsdag ble funnet død i Ådal. Avdøde er kjent fra TikTok som "LastebilJonas", hvor han laget videoer om livet bak rattet. Politiet har slått full drapsalarm.

Av tomas | 19.08.2023 20:42:57

Hønefoss/Ådal: Politier har sammen med de pårørende frigitt navnet på mannen som ble funnet død ved Nes i Ådal torsdag.

Det var 30 år gamle Jonas Henriksen fra Hønefoss som ble funnet død i nærheten av en hytte, øst for Vestre Bjonevatnet i Årdal, skriver Nettavisen.

Henriksen var en kjent lastebilsjåfør som har gått viralt med videoer på TikTok, hvor han humoristisk beskriver livet bak rattet. 30-åringens konto «LastebilJonas» har over 50.000 følgere og millioner av «likes».

– Kjære Jonas. Dette er så trist, jeg kan ikke tro det. Du var en svært dyktig fagmann, snill og omtenksom person. Jeg er stolt av at jeg kjente deg, kommenterer Øivind Aksberg på TikTok.

Aksberg var ansatt ved et opplæringskontor som er tilknyttet SOTIN, en sammenslutning av opplæringskontorer og arbeidsgiverorganisasjoner innen Transport- og Logistikkbransjen i Norge.

Saken ble først etterforsket som et mistenkelig dødsfall, men den foreløpige obduksjonsrapporten førte til at politiet nå har slått full drapsalarm-

Henriksen stod fram i Ringerikes Blad i fjor, hvor han fortalte at firmaet hans var truet, etter flere branner. Politiet bekrefter at han har vært fornærmet i flere saker, og flere av dem er pågående, melder VG.

Nå undersøker politiet om det kan være en sammenheng mellom disse sakene, og mener de står foran en drapssak.

Flere nyheter: