Menu
Høringen i Rune Almenning Jarsteins arbeidstvist med Hertha Berlin er nok en gang utsett. Foto: Geir Olsen / NTB

Høring i Jarsteins arbeidstvist med Hertha Berlin utsatt igjen

Høringen i tvisten mellom Rune Almenning Jarstein og hans tidligere klubb Hertha Berlin er utsatt igjen, bekrefter arbeidsretten i Berlin overfor Dagbladet.

Av NTB | 16.08.2023 17:44:30

Sport: Torsdag skulle Jarstein og Herthas representanter møtes i arbeidsretten i Berlin, men som flere ganger tidligere er høringen utsatt.

– Høringen har fått ny dato, da en av de involverte advokatene er blitt syk. Høringen vil nå finne sted 7. september, skriver Christiane Seiler i en e-post til Dagbladet.

Jarsteins advokat Horst Kletke beklager utsettelsen.

– Hva skal jeg si? Dette er tredje gang den blir utsatt. Både jeg og Rune synes det er synd, men vi må bare respektere at en av Herthas advokater er blitt syk, sier Kletke til avisen.

Det ble ikke oppnådd enighet da partene i november i fjor møttes til forlikshøring, og dermed fortsetter saken i det tyske rettsvesenet.

Jarstein varslet søksmål da klubben i fjor sa opp kontrakt hans. Jarstein var blitt suspendert av klubben etter en krangel med keepertreneren, og deretter besluttet klubben å avslutte kontrakten. Jarstein mener at han ikke fikk noen rimelig begrunnelse for det.

(©NTB)