Menu
MCE A/S Etne: Foto: MCE
MCE A/S Etne: Foto: MCE

Gigakontrakt til lokalt firma i Etne

Produksjonsbedriften MCE AS har inngått sin største kontrakt noensinne. Kontrakten innebærer levering av utstyr til Ølen beton i forbindelse med Rogfast-prosjektet.

Av tomas | 16.08.2023 13:51:43

Lokalt næringsliv: Ølen Betong har sikret seg en stor kontrakt for levering av tunnel-elementer til Rogfast-prosjektet, som er den lengste undersjøiske tunnelen i verden, mellom Bokn og Randaberg.

Nå har MCE AS i Etne også fått en betydelig kontrakt fra Ølen Betong for levering av formutstyr til denne kontrakten. Det nødvendige utstyret vil bli produsert på MCE’s anlegg i Tongane, Etne.

Daglig leder, Erle Mæland Aasheim, er svært fornøyd med kontrakten som har en verdi på 22 millioner kroner, og som er den største enkeltkontrakten for MCE. Ølen Betong og MCE AS har samarbeidet i flere år, og MCE har tidligere erfaring med produksjon av lignende utstyr, skriver Grannar.

Produksjonsarbeidet starter umiddelbart, og samarbeidet mellom MCE og Ølen Betong ser ut til å være svært lovende. Denne kontrakten sikrer arbeidsplasser for MCE’s industriavdeling frem til 2024, og Ølen Betong er glad for å kunne bidra til å trygge lokale arbeidsplasser.

Flere nyheter: