Menu
HOLDER KOKEN: Kjartan Salvesen, Glenn Lyse, Tommy Fredvang og Ole Alexander Mæland grunnla Stavangerkameratene i 2015. Åtte år seinere holder de fortsatt sammen. Artistbilde/Facebook.

Salvesen tilbake som popstjerne

Kjartan Salvesen holder koken som popstjerne med Stavangerkameratene. Han var langt nede før kameratene fant sammen i 2015, skriver Dagbladet.

Av Egil M Solberg | 07.08.2023 21:35:38

Kultur: Kjartan Salvesen, kjent for å ha vunnet Idol i 2004, har hatt en berg-og-dalbane av en karriere. Etter sin store suksess i talentkonkurransen, forsvant han plutselig fra offentligheten.

Men i 2015 ble bandet Stavangerkameratene dannet, sammen med andre tidligere Idol-stjerner, og gradvis har han kommet tilbake som popstjerne.

I en nylig samtale med Dagbladet, avslørte Salvesen at hans kone Cathrine er grunnen til hans comeback. Hun har hjulpet ham med å legge noen gamle vaner og utfordringer bak seg, og har gitt ham tryggheten og roen som trengs for å utnytte sitt fulle potensiale.

Selv om Salvesen har fått et nytt liv som artist, skal det ikke bli flere barn i familien. Han forteller humoristisk at legen har sørget for at det ikke skjer.

Flere nyheter: