Menu
TV-fisker Sig Hansen og Fiskeri- og havminister Bjørnar Selnes Skjæran (t.v) fra åpningen av Fiskeridagene. Markedet inne på Skakkesenteret søndag morgen på Etnemarknaden.

Vellykkede festivaler

Det har vært en travel festivalhelg både i Åkrehamn og i Etne med henholdsvis Fiskeridager og Etnemarknad.

Av Egil M Solberg | 06.08.2023 14:26:39

Festivalhelg: Med optimalt festivalvær og populære aktiviteter har det vært mye folk og god stemning på begge festivalene denne helgen.

Tilbakemeldingene fra publikum på begge festivalene, tyder på at det har vært mye folk og at arrangementene har blitt gjennomført uten større utfordringer.

Det var lenge usikkerhet om været, men til tross for litt skyer på himmelen ble det oppholdsvær og mye sol med behagelige temperaturer.

Søndag var det politisk debatt i Etne med blant annet næringsminister Jan Christian Vestre (Ap), Stortingsrepresentant Ola Elvestuen (V), Stortingsrepresentant Sofie Marhaug (Rødt) og andre nestleder Terje Søviknes (FrP).

Det var populære aktiviteter også under Fiskeridagene i Åkrehamn søndag.

Nå skal festivalledelsene telle på knappene og finne ut av om de gikk med overskudd, men det er mye som tyder på at festivalene var vellykket også i økonomisk forstand og at det allerede er mulig å glede seg til nye arrangement neste år.

Flere nyheter: