Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Mulig drukningsulykke i Vangen

Det ble meldt om en mulig drukningsulykke i Skeisvatnet i Haugesund søndag ettermiddag. Det viste seg å være en mann i 20-årene som hadde fått pusten slått ut av seg i forbindelse med et stup.

Av Egil M Solberg | 09.07.2023 17:43:52

Politisaker: Klokken 17:22 kom det inn en melding om en mulig drukningsulykke ved Skeisvatnet. En person ble tatt opp av vannet og pustet etterhvert.

Fire barn i 9-11 års alderen skal ha reagert raskt da mannen mistet bevisstheten på vei tilbake på land. De kan ha reddet mannens liv.

Ifølge oppdateringer fra politiet i Sør-Vest, kom personen seg i land og virker i tilsynelatende god form. Han hadde hoppet i vannet og opplevd noen problemer etterpå.

Mannen som hoppet i vannet er i 20-årene. Han landet på magen og fikk pusten slått ut av seg.

Helsepersonell har undersøkt ham og han ser ut til å være i god form. Det er ingen pågående politisak knyttet til hendelsen, opplyser Sør-Vest politidistrikt.

Det er viktig å være forsiktig ved vannaktiviteter og ta hensyn til sikkerheten. Politiet minner om betydningen av å være oppmerksom på egne begrensninger og følge råd om bading og svømming for å unngå ulykker.

Flere nyheter: