Menu
Politi og åstedsgranskere på stedet etter at en mann i 30-årene ble funnet død i sitt hjem i Skudeneshavn i Karmøy 20. februar. Foto: Bjørn Inge Vårvik / SkudenesNytt / NTB

Mann funnet død i Skudeneshavn, kan ha dødd av sykdom

En mann i 30-årene ble funnet døde i Skudeneshavn i februar. Han kan ha dødd av sykdom, ifølge obduksjonsrapporten. En mann er siktet for grov kroppsskade.

Av NTB | 15.06.2023 08:58:57

Kriminalitet og rettsvesen: – Ifølge obduksjonsrapporten kan det ikke utelukkes at dødsårsaken skyldes sykdom, sier politiinspektør Unni Byberg Malmin i Sørvest politidistrikt.

Det var 20. februar at Espen Simonsen (32) ble funnet død i sitt hjem i Skudeneshavn i Karmøy. En mann i 30-årene ble 24. mars siktet for grov kroppsskade med døden til følge, samt likskjending.

– Siktelsen er ikke endret, men dette er noe vi fortløpende tar stilling til og vurderer opp mot informasjonen som tilflyter saken, sier Byberg Malmin.

Politiet har foreløpig avhørt rundt 130 vitner. Politiinspektøren er tilbakeholden med informasjon i saken av hensyn til etterforskningen.

– Det vi kan si, er at arbeidet med vitneavhør fortsatt pågår, og at det etter hvert kan bli aktuelt å avhøre siktede på nytt, sier hun.

Den siktede mannen satt varetektsfengslet i fire uker, men ble løslatt i april da politiet mente det ikke lenger var fare for bevisforspillelse.

(©NTB)

Flere nyheter: