Sarpsborg 08 slo ut Odd av cupen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sarpsborg slo ut Odd av cupen etter 3-1-seier – Haugesund røk for 2.-divisjonslag

Sarpsborg rodde en 3-1-seier i land men ti mann hjemme mot Odd i cupen, mens Haugesund røk 1-2 i møtet med 2.-divisjonsklubben Brattvåg.

Av NTB | 07.06.2023 19:59:31

Sport: Kristian Fardal Opseth sendte Sarpsborg i ledelsen på en kontring etter 40 minutter, mens Mikkel Maigaard doblet ledelsen kun fem minutter senere på en corner.

Det ble spenning i andre omgang da Sarpsborg-kaptein Bjørn Inge Utvik ble utvist. Det skjedde før Ole Erik Midtskogen reduserte til 1-2 for Odd.

Victor Torp slo knallhardt tilbake bare minuttet etter og fastsatte resultatet til 3-1.

Eliteserieklubbene Tromsø (1-0 over Alta), Bodø/Glimt (2-0 over Ranheim) og Strømsgodset (4-1 over Vard Haugesund) tok seg også oppskriftsmessig videre til 4. runde av fotball-NM.

Haugesund så også ut til å gå mot en forventet seier, men så snudde David Sissoko kampen for Brattvåg og sikret 2-1-seier for 2.-divisjonsklubben.

Forrige runde sto Brattvåg også for en ørliten cupbombe da de slo ut 1.-divisjonsklubben Hødd.