Menu
Pers Kjøkken trekker partier av salami og fårepølse. Foto: Pers Kjøkken / NTB

Spekemat tilbakekalles på grunn av salmonella-risiko

Pers Kjøkken trekker tilbake flere produkter. Årsaken er at det er påvist salmonella i kjøttvarer brukt i produksjonen av partier av disse varene.

Av NTB | 23.03.2023 08:34:00

Medisin og helse: Ifølge Matportalen gjelder det flere varianter av salami, fårepølse og blokksalami, både som skivede produkter og som skalker. Produktene finnes ikke lenger i butikker.

– Varene trekkes tilbake etter påvisning av salmonella i kjøttråvarene som ble brukt til produksjon av de aktuelle varepartiene. Salmonella er en bakterie som kan gi sykdom hos mennesker og som kan overleve i matvarer som ikke er varmebehandlet, heter det.

Kunder bes kaste produktene eller levere dem tilbake der de ble kjøpt.

(©NTB)

Flere nyheter: