Menu
Aleksander Aamodt Kilde i aksjon under utfortreningen i Aspen torsdag. Foto: Robert F. Bukaty, AP / NTB

Sander best på utfortrening i Aspen – de norske langt bak

Aleksander Aamodt Kilde kjørte ned til delt 23.-plass i utfortreningen i Aspen torsdag. Han var 1,06 sekund bak tyske Andreas Sander, som hadde beste tid.

Av NTB | 02.03.2023 21:15:45

Sport: Den planlagte treningsomgangen onsdag ble avlyst, og dermed måtte det gjennomføres trening torsdag for at de planlagte utforrennene fredag og lørdag kan avvikles.

Markus Fossland og Adrian Smiseth Sejersted endte på delt 56.-plass, 2,32 sekund bak bestetiden. Sejersted hadde start nummer 17, Fossland 53 i en løype som holdt bemerkelsesverdig godt. Tre av de åtte raskeste hadde startnummer på 30-tallet, og Kilde (7) ble slått av fire mann med startnummer 55 eller høyere.

Tidligere torsdag ble Kajsa Vickhoff Lie nummer seks og Ragnhild Mowinckel nummer sju i kvinnenes andre og siste treningsomgang i Kvitfjell. De var henholdsvis 1,21 og 1,26 sekund bak italienske Sofia Goggia, som hadde bestetiden.

Bak Goggia fulgte tre østerrikere i Cornelia Hütter, Mirjam Puchner og Christina Ager. Mikaela Shiffrin var nummer åtte.

Onsdag var Shiffrin raskest, med Lie på 2.-plass. Det er utforrenn i Kvitfjell lørdag, mens det kjøres super-G fredag og søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: