Zlatan Ibrahimovic i duell om ballen i sitt Milan-comeback mot Atalanta søndag. Foto: Antonio Calanni, AP / NTB

Zlatan-comeback da Milan slo Atalanta

Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback etter ni måneders skadefravær da Milan slo Atalanta 2-0 i italiensk Serie A søndag kveld.

Av NTB | 26.02.2023 22:45:42

Sport: Den 41-årige svensken har kjempet seg tilbake etter en korsbåndoperasjon. Han spilte sin forrige kamp for Milan 22. mai i fjor. Søndag ble han byttet inn for Olivier Giroud i det 74. minutt av hjemmekampen mot Atalanta.

Milan ledet da 1-0 etter en scoring i det 25. minutt. Theo Hernández sendte i vei en volley som traff stolpen, spratt ut i ryggen på Atalanta-keeper Juan Musso og endte i mål. Det ble notert som selvmål av Musso.

– Jeg regner målet som mitt. Oli (Giroud) gjorde en god jobb med å få ballen til meg. Det var en fin scoring, sa Hernandez til DAZN.

Zlatan rakk ikke å gjøre så mye av seg den tiden han spilte, men han leverte et par hælspark som publikum satte pris på.

Også keeper Mike Maignan gjorde comeback etter langvarig skade. Han har vært ute fem måneder.

Seieren gjør at Milan er likt med byrival og serietoer Inter, som tidligere søndag tapte 0-1 i Bologna. Roma kan ta seg opp på samme poengsum med seier over Cremonese tirsdag.

Opp til serieleder Napoli er det 18 poeng.

Junior Messias fastsatte resultatet i det 87. minutt, da han ble spilt gjennom av Rafael Leão og vippet over keeper.

– Mike og Zlatan er ikke bare store spillere, de er ledere med masse erfaring. Det gjør en stor forskjell å ha dem med igjen, sa trener Stefano Pioli.