Aslak Fonn Witry og hans Ludogorets vant 1-0 over Anderlecht i conferenceligaen. Her fra tiden som Ranheim-spiller. Foto: Ned Alley / NTB

Witry vant norsk duell i conferenceligaen

Aslak Fonn Witry spilte hele kampen og hjalp Ludogorets til 1-0-seier over Anderlecht med Kristian Arnstad i conferenceligaen.

Av NTB | 16.02.2023 23:55:42

Sport: Det bulgarske hjemmelaget vant takket være midtspiss Thiagos scoring allerede i det 9. minutt, men laget står overfor en stor oppgave i returkampen i Brussel neste uke.

Anderlecht kom til mange sjanser i Razgrad, men fikk ikke ballen i mål. Arnstad ble byttet ut i det 68. minutt.

Kristoffer Velde spilte det siste drøye kvarteret da Lech Poznan fikk med seg et oppløftende 0-0-resultat borte mot Bodø/Glimt.

Jens Petter Hauge ble derimot sittende på benken da belgiske Gent gjestet Qarabag i Aserbajdsjan. Hjemmelaget vant den kampen 1-0 takket være scoring av Leandro Andrade i det 78. minutt.