Brennhete Marcus Rashford jubler etter å ha scoret for Manchester United i europaligkampen borte mot Barcelona. Foto: Joan Monfort, AP / NTB

Manchester United nær seier på Camp Nou – 2-2 i europaligaen

Manchester United vendte til ledelse mot Barcelona i europaligaen på Camp Nou, men Raphinha berget 2-2 for hjemmelaget i en underholdende kamp.

Av NTB | 16.02.2023 00:45:47

Sport: Brennhete Marcus Rashford utlignet fra spiss vinkel bare tre minutter etter at Marcos Alonso i det 50. minutt slo Fred i lufta på et hjørnespark og ga Barcelona ledelsen. Fred revansjerte seg med en bakromspasning til den brennhete spissen, som scoret ved nærmeste stolpe og er oppe i 14 mål på de 16 siste kampene.

I det 59. minutt var Rashford involvert igjen da kampen ble vendt. Han fikk et kort hjørnespark, stormet inn i feltet og slo hardt inn. Ballen gikk i mål via Barcelona-spiller Jules Kounde.

Det så ut som United var på vei mot sin første borteseier mot Barcelona, men i det 76. minutt sendte Raphinha i vei et skudd som gikk mellom beina på Robert Lewandowski og endte i mål. Lewandowski ble først kreditert en styring, men reprisen viste at han ikke rørte ballen.