Menu
Kriminalteknikere fra politiet ved stedet der en kvinne ble knivstukket ved McDonald's på Karmøy. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Siktede etter drapsforsøket på Karmøy fremstilles for varetektsfengsling i dag

Mannen som er siktet for drapsforsøk på Karmøy, blir fremstilt for varetektsfengsling i dag klokka 13.

Av NTB | 20.01.2023 00:35:52

Sosiale forhold: – Påtalemyndigheten vil be om fire ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Christine Kleppa i Sørvest politidistrikt.

Siktede ble forsøkt avhørt torsdag kveld, men det ble besluttet å avvente med avhør til fredag. Det er derfor ikke kjent hvordan han forholder seg til siktelsen, skriver politiet i en pressemelding.

Mannen, som er i 60-årene, er siktet for drapsforsøk på sin tidligere ektefelle på Karmøy torsdag ettermiddag. Hendelsen skjedde ved McDonald’s Oasen på Norheim i Karmøy kommune. Politiet fikk melding om ugjerningen klokken 13.44.

Ifølge politiet var paret tidligere gift, men de er separert i dag. Den nå siktede mannen ble ilagt et besøks- og kontaktforbud overfor ekskona i september i fjor.

Den fornærmede kvinnen er fortsatt innlagt på sykehus. Det er for tidlig å si noe om hennes helsetilstand. Hun er foreløpig ute av stand til å avgi forklaring, opplyser politiet.

Flere nyheter: