Kenan Yildiz scoret to for Juventus. Foto: Luca Bruno / AP Photo / NTB

19-åring reddet Juventus i vill målfest mot Inter

Målene rant inn på Giuseppe Meazza da Inter spilte intet mindre enn 4-4 mot Juventus i Derby d'Italia i Serie A søndag.

Av NTB | 27.10.2024 20:19:24

Sport: 19 år gamle Kenan Yildiz ble helten for gjestene da han scoret to ganger i andre omgang. Det reddet 4-4 og ett poeng til Juventus.

Dermed har Antonio Contes Napoli fire poeng ned til nærmeste motstander etter ni spilte serierunder. Tirsdag møter de Milan på San Siro.

Før Yildiz’ måldobbel hadde Piotr Zielinski sendt Inter i føringen fra straffemerket, før Dusan Vlahovic og Timothy Weah snudde til Juventus-ledelse.

Det var bare starten på målfesten. Henrikh Mkhitaryan ordnet 2-2, før Zielinski sendte Inter i ledelsen før hvilen. Denzel Dumfries doblet fordelen åtte minutter etter pause, før Yildiz fastspikret resultatet.

Før søndagens kamp sto Thiago Mottas Juventus med bare ett innsluppet mål i løpet av de åtte første serierundene.