Menu
Sara Ritter forlater Brann. Foto: Alf Simensen / NTB

18-åring forlater Brann – klar for tysk toppklubb

Forsvarsspilleren Sara Ritter (18) forlater Brann for å slutte seg til Hoffenheim på øverste nivå i tysk fotball.

Av NTB | 17.06.2024 16:13:09

Ulykker og naturkatastrofer: Overgangen trer i kraft fra 7. juli. Ritter spiller sin siste kamp for Brann mot Åsane dagen i forveien.

Ritter sier hun er spent og takknemlig over muligheten som har dukket opp.

– Nå får jeg flytte tilbake til Tyskland, og jeg har fått muligheten til å studere på et av de beste universitetene i landet. Det blir spennende å komme til en så stor klubb som satser på utvikling og som har totalpakken, sier hun til Branns nettsted.

Ritter skal studere på Heidelberg University, med planer om å utdanne seg innenfor idrettsvitenskap eller sports management.

– Jeg er veldig takknemlig for gjengen som er her i Brann og for klubben, og jeg har blitt veldig glad i både Brann og Bergen. Det blir trist å ta farvel, sier hun.

– Sara er en spiller vi er veldig stolt av at vi tok sjansen på. Hun har hatt en strålende utvikling i Brann, og skal nå delta i U20-VM for Tyskland i høst. Vi har vært med på å utvikle en spiller som nå er blant de fremste yngre landslagsspillerne i Tyskland, og vi ønsker henne masse lykke til videre i karrieren. Kanskje krysses våre veier igjen, sier Branns sportssjef Aleksander Olsen.

Brann har fortsatt tre hjemmekamper før Ritter forlater klubben. Den første er mot Arna-Bjørnar 22. juni.

(©NTB)

Flere nyheter: