Mats Zuccarello (36) i duell med Seattle Krakens Pierre-Edouard Bellemare (41). Minnesota Wild vant kampen 3-0 – Zuccarello noterte seg for en målgivende pasning. Foto: John Froschauer / AP / NTB

Zuccarello med assist da Wild slo Kraken

Mats Zuccarello noterte seg for en målgivende pasning da Minnesota Wild søndag kveld slo Seattle Kraken 3-0 på bortebane.

Av NTB | 11.12.2023 07:00:59

Sport: Det var Seattle-lagets åttende strake tap i NHL. Wild har på sin side løftet seg og vunnet fem av sju kamper under sin nye trener John Hynes.

Zuccarello utnyttet svakt forsvarsspill da han snappet pucken og serverte Marco Rossi på 2-0 scoringen i tredje periode i bortekampen. Scoringen kom etter tolv minutters spill i den siste perioden.

Matt Boldy hadde gitt gjestene fra Minnesota ledelsen i første periode. Midtperioden ble målløs, før Rossi doblet ledelsen. Joel Eriksson Ek fastsatte sluttresultatet i tomt mål fire sekunder før full tid.

Zuccarello fikk 13 minutter og 22 sekunder på isen for Minnesota Wild. Nordmannen står med pene 27 mål poeng på 25 kamper denne sesongen.