Osame Sahraoui er klar for mesterligaen med Lille. Foto: Emilie Holtet / NTB

Zafeiris-scoring ikke nok for Slavia Praha – Sahraoui og Lille til mesterligaen

Christos Zafeiris scoret tidlig da Slavia Praha slo Lille 2-1, men Osame Sahraouis lag gikk videre med 3-2 sammenlagt.

Av NTB | 28.08.2024 23:05:39

Sport: Zafeiris, som nylig besluttet å spille for det greske landslaget, sendte Praha-laget i ledelsen etter fem minutter med en god avslutning.

Sahraoui på benken for Lille og ble byttet inn med ti minutter igjen. Da hadde Edon Zhegrova utlignet for gjestene, men han måtte se Ivan Schranz score matchvinnermålet for Slavia. Det holdt imidlertid ikke for vertene. Lille vant 3-2 sammenlagt og skal spille mesterligafotball denne vinteren.

Kristoffer Askildsen og Ola Brynhildsen startet begge på benken da Midtjyllands mesterligadrøm brast mot Slovan Bratislava. Brynhildsen ble byttet inn med et kvarter igjen på stillingen 2-1 til danskene, men i etterkant sørget Marko Tolic og Tigran Barseghyan for at vertene vant kampen 3-2 og 4-3 sammenlagt.

Dinamo Zagreb slo Qarabag 5-0 sammenlagt tidligere onsdag.