Dommeren sendte Barcelona-trener Xavi på tribunen i den første omgangen. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Xavi ble utvist: – Han har vært en tikkende bombe

Barcelona-sjef Xavi ble sendt på tribunen før pause. Likevel vant laget hans komfortabelt 3-0 over Atlético Madrid.

Av NTB | 17.03.2024 23:27:37

Sport: Tre minutter før hvilen fikk Xavi marsjordre etter to gule kort.

– Han har vært en tikkende bombe i denne første omgangen her, Xavi, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

På banen var det Barcelona-spiss Robert Lewandowski som spilte hovedrollen. Han satte opp lagkamerat João Félix som scoret etter 37 minutter. Deretter sørget polakken for 2-0 etter pause.

Fermín López scoret kampens siste mål etter 64 minutter, også det assistert av Lewandowski.

Seieren gjør at katalanerne går opp til 2.-plass og er åtte poeng bak serieleder Real Madrid. Ni kamper gjenstår i La Liga.

De to storlagene møtes i serien om en drøy måned.