Katrine Lunde og Vipers Kristiansand tok sesongens første seier i Champions League. Foto: Javad Parsa / NTB

Vipers Kristiansand tilbake som vinner i CL-håndballen – knuste FTC Hungaria 37-26

Champions League-tittelforsvarer Vipers Kristiansand reiste seg og utklasset FTC Hungaria med 37-26. Dette var en reprise av håndballfinalen fra juni.

Av NTB | 16.09.2023 19:32:50

Sport: Etter halvspilt 1.-omgang lørdag var stillingen 8-8. Vipers sto da uten redninger mens gjestene hadde én.

Så fort keeper Katrine Lunde begynte å stoppe noen skudd, rykket Vipers fra og ledet 19-15 ved pause.

Andreomgangen viste at Vipers’ toppnivå er høyt. Hjemmelaget fosset fram til 26-16-ledelse på bare snaut åtte minutters spill. Jana Kneklikova scoret åtte ganger og var banens beste utespiller.

43-åringen Lunde kom sterkt etter en tam start. Hun vant keeperkampen klart.

Vipers åpnet mesterligaen med 26-30-tap borte mot Ikast. Det var klubbens første CL-kamp etter at trener Ole Gustav Gjekstad hadde gitt seg og overtatt Odense.

Nederlaget kom etter at Vipers var oppe i 34 strake seirer i mesterligaen.

Neste kamp for Vipers går neste helg borte mot Zaglebie Lubin (Polen).