Tror på sildesuksess i Haugesund: – Kommer til å koke
Lørdag 16. august kl. 11.00 inviterer Norske Kokkers Landsforening Haugalandet til Verdens Lengste Sildebord i Haraldsgata igjen.
Sildajazz: Til gladjazz fra Bytunet Jazzensemble serveres både tradisjonelle og nyskapende silderetter, med mål om å trekke opptil 25.000 besøkende.
* Hauge og Karmsund videregående skole stiller med hver sin variant i årets kåring av beste silderett.
* Karmsund byr på gressløk, ramsløk, rødløk, purre, majones, rømmedressing og epleeddik. Hauge satser på chili, koriander, eple, ananas og krydder.
– Vi er ute etter nye smaker for å fange opp de unge, sier kokkelærer Tor Johnny Lillebakken overfor Haugesunds avis.
Sildabord-general John Arne Sandvik gleder seg ifølge avisa til en dag med sildefest, Havnedagene og åpning av Filmfestivalen.
– Haugesund kommer til å koke, og bordene blir støvsugd, sier kokk Audun Aase til avisa.
Med godt vær håper arrangørene på en folkefest uten sidestykke i Haraldsgata.