Lars-Jørgen Salvesen scoret for Viking mot Haugesund lørdag. Foto: Carina Johansen / NTB

Tripic-mål da Viking tok seieren i rogalandsderbyet – slo Haugesund 2-0 i Stavanger

To scoringer i 2.-omgang fikset 2-0-seier for Viking i derbyet mot Haugesund i Eliteserien i fotball lørdag.

Av NTB | 08.07.2023 18:53:05

Sport: Nok en gang var det Lars-Jørgen Salvesen og Zlatko Tripic som avgjorde for Viking. Seieren sender Viking opp på en foreløpig 2.-plass på tabellen etter 13 kamper spilt.

Haugesund spilte en god førsteomgang, men fikk ikke med seg noen poeng hjem fra Stavanger lørdag. Klubben er på en foreløpig 11.-plass i Eliteserien.

Haugesund tok seieren da lagene møttes sist, tilbake i juni i fjor. Da ble det scoret seks mål i kampen som endte 4-2 til de hvitkledde.

Etter drøye timen spilt lørdag, tok hjemmelaget ledelsen via Salvesen. Tripic svingte inn et hjørnespark som spissen headet via stolpen og inn.

Ti minutter senere var det Tripic som fikk æren av å sette inn 2-0. Blåtrøyene fremsto som et velsmurt maskineri da de på vakkert vis kontret inn kampens andre mål. Nicholas D’Agostino hadde muligheten til å sette inn scoringen selv, men valgte å spille videre til kapteinen som satte inn sitt sjuende mål for sesongen.