Mats Zuccarello og Minnesota Wild tape NHL-oppgjøret mot Colorado Avalanche. Foto: Pontus Höök / NTB

To assist for Zuccarello – men nytt Wild-tap

Mats Zuccarello noterte seg for to assist da Minnesota Wild gikk på sitt andre strake tap i en NHL-kamp i ishockey mot Colorado Avalanche torsdag.

Av NTB | 16.02.2023 06:45:37

Sport: Avalanche scoret første periodes eneste mål etter 15.14 av perioden ved Andrew Cogliano.

I andre periode gikk Avalanche opp til 2–0 etter bare 2.20 ved Denis Malgin før Minnesota Wild reduserte etter 7. 09 ved svenske Joel Eriksson Ek. Her noterte Zuccarello seg for sin første assist.

Avalanche slo tilbake og gikk opp i en 3–1 ledelse totalt etter 16.29 ved Nathan MacKinnon.

Zuccarellos andre assist kom i tredje periode da Kirill Kazpirov reduserte etter 14.07. Det ble også siste scoring i kampen, som altså endte med 3-2-seier til Colorado Avalanche.

Mats Zuccarello fikk over 21 minutter på isen og hadde to skudd på mål som ble reddet.

Minnesota-laget har tapt fem av de siste seks kampene sine. Dermed har laget falt ned til en foreløpig 9.-plass i divisjonen sin.