Paulo Fonseca var misfornøyd med dømmingen da Milan tapte mot Fiorentina søndag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB

Tidligere Manchester United-keeper reddet to straffespark – Milan-sjefen tordnet mot dommerteamet

Milans hovedtrener Paulo Fonseca var alt annet enn fornøyd med dømmingen etter at det ble delt ut hele tre straffespark i lagets 1-2-tap mot Fiorentina søndag kveld.

Av NTB | 07.10.2024 06:41:27

Sport: Samtlige av forsøkene fra krittmerket ble reddet. Milan-målvakt Mike Maignan stanset forsøket fra italienske Moise Kean, mens tidligere Manchester United-målvakt David de Gea sto i veien for straffesparkene til både Theo Hernández og Tammy Abraham.

Etter kampen raste gjestenes trener Fonseca mot straffesparkavgjørelsene.

– Jeg liker ikke å snakke om dømmingen, men dette er ikke fotball. Fotball er en kontaktsport, og en liten berøring bør ikke være nok til å blåse straffespark. Det gjør alle nervøse, og det skaper problemer. Dette er ikke et sirkus, sa Fonseca til DAZN.

Det var imidlertid ikke bare dommerteamet Fonseca var misfornøyd med søndag.

– Før pause manglet vi defensiv intensitet og duellkraft. Vi var ikke disiplinerte nok, sa Milan-sjefen.

Yacine Adli sendte Fiorentina i ledelsen ti minutter før sidebyttet. Med en halvtime igjen å spille kvitterte Christian Pulisic til 1-1, men et kvarter før slutt avgjorde Albert Gudmundsson kampen for vertene.

Søndagens nederlag var Milans andre strake i alle turneringer. Tirsdag tapte italienerne 0-1 borte mot Leverkusen i mesterligaen.