Sydney McLaughlin-Levrone satte ny verdensrekord. Foto: Charlie Neibergall / AP Photo / NTB.

Sydney McLaughlin-Levrone forbedret sin egen verdensrekord på 400 meter hekk

Sydney McLaughlin-Levrone (24) satte ny verdensrekord på 400 meter hekk da hun vant det amerikanske uttaket til sommerens OL i Paris.

Av NTB | 01.07.2024 08:03:20

Sport: Den 24 år gamle olympiske mesteren klokket inn på 50,65 sekunder og sikret dermed plass i Paris.

Tiden var også tre hundredeler raskere enn den tidligere verdensrekorden, som hun satte da hun tok VM-gull i 2022 på den samme banen i Oregon.

Hun vant løpet med nesten to sekunder ned til Anna Cockrell på 2.-plass, som klokket inn på 52,64. Jasmine Jones ble nummer tre med 52,77.

Det var femte gang McLaughlin-Levrone, som gikk glipp av fjorårets verdensmesterskap på grunn av en kneskade, slo verdensrekorden.

Sommerens OL arrangeres I Paris fra 26. juli til 11. august.