Jonatan Braut Brunes og Strømsgodset er i målform. Foto: Geir Olsen / NTB

Strømsgodset knuste Sarpsborg 5-2 i målfest på Marienlyst

Formlagene Strømsgodset og Sarpsborg vartet opp med underholdning og sju mål i søndagens eliteseriekamp. Hjemmelaget vant 5-2.

Av NTB | 09.07.2023 19:03:38

Sport: Det var nok en sterk seier av et Godset-lag i flytsonen. Jonatan Braut Brunes herjet på topp og scoret to ganger i løpet av de første elleve minuttene.

Sarpsborg holdt følge og utlignet to ganger, men maktet ikke å svare på Gustav Valsviks 3-2-mål etter 22 minutter.

Etter en svært målrik åpning roet kampbildet seg ned, og hjemmelaget så ganske komfortable ut så lenge Sarpsborg gikk for høye baller inn i feltet.

Snaue kvarteret etter hvilen ble også ledelsen trygget da Halldor Stenevik fikk tak i ballen i Sarpsborg-feltet og overlistet Anders Kristiansen.

Ramon-Pascal Lundqvist fikk en kjempesjanse til å gjøre 3-4 for Sarpsborg kort tid etter, men Viljar Myhra stanset forsøket med en god redning.

20-åringen Ole Enersen tegnet seg også på scoringslista for Godset. Han punkterte kampen da han scoret etter et vilt soloraid fra egen banehalvdel i det 78. minuttet.