Jørgen Strand Larsen scoret for Wolverhampton mot Chelsea søndag, men det holdt ikke til poeng. Foto: Joe Giddens / PA via AP / NTB

Strand Larsen-scoring holdt ikke for Wolves – Madueke og Palmer glitret i Chelseas 6-2-seier

Jørgen Strand Larsen åpnet søndag scoringskontoen i Premier League, men Wolverhampton tapte likevel 2-6 hjemme mot Chelsea etter tre scoringer fra Noni Madueke.

Av NTB | 25.08.2024 17:05:24

Sport: Strand Larsen utlignet til 2-2 på tampen av den første omgangen i West Midlands. Nordmannen strakte seg så lang han var og satte ballen i mål etter at en dødball hadde blitt headet inn i boksen igjen mot den storvokste spissen.

Strand Larsen var tidligere i omgangen også nær ved å få sin første assist i Premier League, men nordmannen var i offside da han serverte Matheus Cunha, som satte ballen i mål, før flagget kom opp for offside.

Tidligere i oppgjøret hadde Nicolas Jackson gitt Chelsea en tidlig ledelse. Cunha fikk endelig et godkjent mål litt etter det annullerte målet, som ga 1-1. Cole Palmer sendte Chelsea tilbake i ledelsen med en flott scoring, før Strand Larsen ordnet balanse i regnskapet med sin utligning like før pause.

Drøye tre minutter ut i den andre omgangen skjøt Madueke gjestene tilbake i ledelsen via foten til Rayan Aït-Nouri. Ti minutter senere økte samme mann Chelseas ledelse til 4-2 fra omtrent eksakt samme posisjon. Også denne gangen var Palmer nest sist på ballen. Suksesskombinasjonen gjorde seg igjen gjeldende da Chelsea scoret 5-2 etter 62 minutter.

Før avspark la Madueke ut et innlegg i sosiale medier der han skrev «Alt med dette stedet er dritt» om Wolverhampton. Det gikk ikke upåaktet hen blant hjemmesupporterne, som tidlig lot 22-åringen få høre det i form av buing.

Med ti minutter igjen på klokka hamret João Félix inn 6-2 for Chelsea etter vakkert kontringsspill.

Dermed sikret blåtrøyene seg sesongens første trepoenger i Premier League. Sist helg ble det 0-2-tap hjemme mot Manchester City i seriepremieren.